Waar is het glad

Weten waar het glad is

 

Weten waar het glad is!

In sommige omstandigheden kan de weg waar het glad is fors de kosten drukken door het handhaven van een veilig wegdek in vergelijking met conventionele ijsvrije wegen. De waar is het glad specie is een verzadigde oplossing van strooizout in water, pekel genaamd.

Veel mensen hebben de term deicing, dat is het smelten van ijs en sneeuw gehoord. Maar waar is het glad wordt minder begrepen, ook al is het steeds belangrijker geworden in de afgelopen jaren. zoals blijkt uit het zicht, geruststellend voor automobilisten, vrachtwagens spuiten zout pekel voordat een sneeuwstorm. Waar is het glad voorkomt bevroren neerslag van binding aan het oppervlak van een weg is.

Waar is het glad heeft verschillende voordelen.

-          De rijbaan wordt nooit onbegaanbaar.

-          Waar het glad is resulteert in minder ongevallen en vertragingen.

-          Zout wordt efficiënter gebruikt omdat gecontroleerd pekel wordt gespoten

-          Dit bespaart geld en minimaliseert mogelijke verontreiniging naar het milieu.

Waar is het glad blijft werken in temperaturen tot -6 ° C, maar kan niet zo effectief als calcium of magnesium chloride zijn bij extreem lage temperaturen. 

Deze chemicaliën kunnen echter aanzienlijk duurder dan zout en zijn moeilijker te hanteren. Ook kunnen ze een residu op stoep achterlaten dat vocht aantrekt, waardoor er juist meer gladheid op kan treden.   

Onze professionele services nemen u deze extra taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u echt goed in bent!

Wij analyseren uw bedrijfsprocessen en bieden ondersteuning voor alle managementaspecten, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw kerntaken.